Rullande schema!

På skolan har vi nu gått in i grupper bestående av 2 personer som varje pass skall få fram bestämda bakelser, tårtor, småkakor, tårtbottnar, petit fourer, beställningar osv. Det är sjukt kul! Man får chansen att utmana sig själv, utveckla sin planeringsförmåga, jobba under tidspress & få använda sin egen kreativitet då vi arbetar lite friare.
 
Jag ser med spänning fram emot vart jag kommer få ha min första praktik i janiúari, vår bagerilärare kommer att placera ut oss, men praktik nummer två har vi möjlighet att få bestämma själva.
 
På onsdag skall jag provjobba på en stor hotellkedja, som konditor, mitt arbete kommer bestå av att baka upp alla deras konferenskakor. Håll tummarna.... ;)
 
Men nu laddar jag för Grand Parfymeris 25 års jubileum, för er som bor i Göteborg är detta inget ni vill missa då det är 25% rabatt i hela butiken torsdag till söndag.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag håller tummarna

Svar: Tack fina Lotta ;)
Jenny Hirschfeld

2012-10-29 @ 21:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...