Dekorationsgalenskap

Förra veckan var den där Bruce Springsteen i stan, ingen Göteborgare lär ha missat detta fenomen. Alla tidningar var helt fullstoppade med icke matnyttig info om "The Boss", för vem är intresserad av om han tränat, vad han ätit el. vilken färg han har på t-shirten. ;D 

Jag jobbar ju delvis på Live Nation som catering assistent, vilket i sin tur ledde till at jag spenderade 3 15-timmarsdagar på Ullevi, vilket i sig var otroligt roligt. Kockarna som dök upp var dessutom ett gäng jag jobbat med tidigare. Men det var tungt, hacka, skala, diska, bära, förbereda osv så i söndags kändes kroppen som en 90-årings ;D

En liten eldshow hann jag & väninnorna Sarah & Jenny med utanför Ullevi, till crewets stora glädje.
Helgen fick sedan en fantastisk avslutning i form av Beach Boys på Trädgårdsföreningen. Vilka gubbar säger jag bara!!! Hail BB ;D Man kan ju inte annat än va helt imponerad av dessa dryga 70-åriga pensionärer som bara fortsätter att underhålla.

I helgen fyller min fina mamma 60 år, givetvis är jag satt på tårtduty, det ska bli så kul att få göra hennes tårta. Orange är temat, och jag försöker hålla mig till det.När detta projektet avlutas på lördag så går jag raka vägen in i en bröllopstårta som ska levereras den 18:e augusti. Spännande tider i köket ;)

Och för er som väntat kan jag tipsa er om att köpa GP på torsdag. Någonstans i den härliga tidsskriften så hittar ni faktiskt mig i ett större reportage :))


Ha det gott sålänge <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...