Nätbutiker jag handlar ifrån el. bara maniskt tittar i

Thank god for internet! Trots att man bor i en storstad som Göteborg, så finns ju inte allt tillgängligt runt hörnan direkt. Som tur är finns ju nätet, men det kräver ju lite mer planering, vilket jag sakteligen håller på att lära mig ;)

Här får ni några länkar som kan vara till hjälp, konstigt nog är det rätt så olika priser på samma produkter. Märk också att fraktavgiften varierar kraftigt. Man får ha tålamod, räkna & tänka smart när man beställer.
Samlar även länkar till butiker jag inte handlat från än, hojta till om jag ska lägga till nån....

Lyckas Med Mat:
En kanonbutik, med stort sortiment, fantastiskt snabba. Leverans på ca 2 dagar. Billig frakt! Har även fysisk butik i Luleå.

Kakburken:
Superbra sortiment. Billig frakt!

Tårtdecor:
Antadligen tt av Sveriges bästa sortiment när det gäller tillbehör & verktyg. Kanonsida, med tips, trix & recept. Men mycket av det de säljer hittar du billigare på andra ställen. Har även fysisk butik i Kungälv utanför Göteborg.

Strössel & Annat:
Supersida, med bl.a. agenturen för Lace Molds som blivit omåttligt populära. Tycker dock frakten är aningen dyr, framförallt om man ska beställa marsipan som väger en del.

Ninas Mat:
Har ett brett Léuké sortiment & billig frakt.

The English Shop:
Börjar få ett riktigt bra Wiltonsortiment, tyvärr uppdateras deras hemsida inte tillräckligt. Men bor du i Stockholm, Göteborg el Malmö så kan du gå till deras fysiska butik, där de har ett brett sortiment på t.ex. bakformar. Okej fraktpris!

SHOP ON!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...